Styrk virksomhedens infrastruktur

USER IT understøtter jeres behov, rådgiver og standardiserer anskaffelse af IT komponenter, Hardware og Software.

IT-Infrastruktur

Simpel indkøbsproces

USER IT er ikke en forhandler der blot leverer og fakturerer, vi er en service virksomhed hvor det er en naturlig del af vores leverance, at udstyret leveres klar til brug. Vi sørger for at softwaren er opdateret, installeret og enhederne har de applikationer I måtte have behov for.

Vi rådgiver altid med udgangspunkt i at skabe værdi for jeres forretning. Helt uafhængigt af løsningstyper og producenter. Vores konsulenter sikrer ikke bare indkøb af hard- og software, men også installation af standard applikationer.

Fleksibilitet

Vi sørger for at gøre processen ukompliceret, når vi projektleder og driver jeres nye projekter. Når I henvender jer til os, kan vi starte nye projekter eller samle op på dem I allerede har i gang, uanset om hardware er leveret af USER IT.

Vi har eget lager i Aarhus og København, hvor I har mulighed for at få bufferlager med opbevaring af jeres virksomheds standardvarer. Vi kan hertil sørge for, at jeres udstyr er installeret, konfigureret, testet og tyverimærket, inden I modtager det.

Alle mærker inden for IT hardware

Licens administration

Alle gense software produkter

Certifikat administration

Cloud services

Datasletning og destruktion

Samarbejdspartnere

Vi er ikke religiøse omkring hvilke produkter, I ønsker, Men vi kan tilbyde rådgivning ud fra mange års erfaring, omkring funktionalitet, holdbarhed og muligheden for serviceaftaler på produkterne.

Læs mere

Book et møde

Book et møde med os og bliv klogere på jeres IT. Vi tilbyder en uforpligtende snak om hvad der er den bedste løsning for jer og jeres virksomhed. Udfyld formularen, så finder vi sammen den bedste løsning for jer.

Tak for din henvendelse, vi kontakter dig snarest muligt..
Der gik noget galt. Husk du altid kan kontakte os på +45 8880 3000