IT-SIKKERHED TIL JERES VIRKSOMHED

Partner op med et team, der forstår din vision, forretningskompleksitet, behov og nuancer i den daglige drift. Vi designer, bygger og vedligeholder løsninger, der stemmeroverens med dine forretningsmål.

IT-SIKKERHED

Plads til vækst uden bekymring

Truslen fra ransomware, cryptolockere og andre former for cyberkriminalitet vokser hver dag.

IT-sikkerhed er et forretningskritisk område, som kræver en vågen involvering på ledelsesniveau. Der findes ingen fuldstændige løsninger til IT-sikkerhed, men vi hjælper jer med at finde den rigtige balance mellem sikkerhed og bedst mulig understøttelse af jeres forretningsdrift.

En IT-sikkerhedsløsning ved USER IT

Når det gælder IT-sikkerhed, er det ikke nok, at vi er knalddygtige til at sikre jeres systemer. Brugerne og jeres digitale adfærd udgør den absolut største sårbarhed for jeres forretning. Vi går derfor sideløbende ind og analyserer jeres eksisterende processer, rådgiver om brugeradfærd og bistår jer med at etablere interne retningslinjer, som matcher jeres ønskede sikkerhedsniveau.

For os kommer jeres forretningsbehov altid først. I kan derfor sagtens have noget placeret lokalt, noget i vores datacenter og noget hos eksempelvis Amazon, Google eller Azure. Uanset konstruktionen har vi kompetencerne til at binde det sammen. Vores ydelser omfatter rådgivning, implementering, eventuel hosting samt efterfølgende drift og support. Og vores løsninger er naturligvis også både skalerbare og fleksible.

En IT-sikker løsning

Med en effektiv og kraftfuld private cloud-infrastruktur, hurtig dataforbindelse, maksimal sikkerhed på private og firma data, enkle og fleksible tilpasningsmuligheder og garanteret ydeevne er vi klar til at håndtere jeres IT behov.

Forbliv konkurrence dygdigtig let og smidig gennem skalerbare hybrid- og native cloud-løsninger.

Hvorfor outsource din IT-Sikkerhed?

Sikring mod øget cyberkriminalitet

Den digitale adfærd er den største sårbarhed for virksomheden

Mulighed for fleksible sikkerhedsløsning

Hvad tilbyder vi?

Hos USER IT er jeres behov altid i centrum. Derfor tager vi gerne en snak om hvilke løsninger der passer bedst til de specifikke udfordringer jeres virksomhed står over for.

Book et møde

Sikkerhedsscanninger

USER IT's sikkerhedsscanning service sørger for, at jeres virksomhed får optimal beskyttelse og forebyggelse af kendte sårbarheder. Gennem vores sårbarhedsscanningstjeneste, forhindrer vi angreb på jeres systemer, servere og webapplikationer ved proaktive og dynamiske scanninger.

Proaktiv overvågning

Med en proaktiv overvågningsservice ved USER IT sørger vi for, at rettelser på servere og systemer udføres før problemerne opstår, og herved reduceres nedbrud i driften. Vi giver et direkte overblik over IT-systemer og hardware, og sørger for at alle hændelser registreres og valideres 24/7.

Proaktiv opdatering

USER IT's proaktive opdateringsservice giver en direkte oversigt over hvilke styresystemer og applikationer, der skal opdateres for at opnå det optimale sikkerhedsniveau. Vi sikrer hermed minimering af ”nedetid” og maximerer sikkerheden af jeres software.

Book et møde

Book et møde med os og bliv klogere på jeres IT. Vi tilbyder en uforpligtende snak om, hvad der er den bedste løsning for jer og jeres virksomhed. Udfyld formularen, så finder vi sammen den bedste løsning for jer.

Tak for din henvendelse, vi kontakter dig snarest muligt..
Der gik noget galt. Husk du altid kan kontakte os på +45 8880 3000