IT-SIKKERHED TIL JERES VIRKSOMHED

Partner op med et team, der forstår din vision, forretningskompleksitet, behov og nuancer i den daglige drift. Vi designer, bygger og vedligeholder løsninger, der stemmeroverens med dine forretningsmål.

IT-SIKKERHED

Plads til vækst uden bekymring

I en verden med stigende trusler som ransomware og cryptolockere er IT-sikkerhed afgørende for virksomheders succes. Vi hjælper jer med at finde den rette balance mellem sikkerhed og optimal drift.Vi forstår de udfordringer, I står over for i dagens digitale landskab.
Med vores ekspertise og erfaring inden for IT-sikkerhed tilbyder vi skræddersyede løsninger, der beskytter jer mod aktuelle og fremtidige trusler. Vi implementerer avancerede teknologier, politikker og uddannelsesprogrammer for at styrke jeres forsvarslinje.

Vi prioriterer både sikkerhed og forretningsdrift. Vores løsninger tilpasses jeres behov og understøtter jeres mål. Vores dedikerede team af sikkerhedseksperter er altid klar til at hjælpe, overvåge og håndtere eventuelle svagheder i jeres IT-miljø. Vælg os som jeres pålidelige partner inden for IT-sikkerhed og lad os styrke jeres beskyttelse mod cybertrusler.

En IT-sikkerhedsløsning hos USER IT

Når det drejer sig om IT-sikkerhed, er det ikke tilstrækkeligt, at vi blot er ekspert i at beskytte jeres systemer. De største sårbarheder for jeres virksomhed ligger faktisk hos brugerne og den digitale adfærd, der praktiseres. Derfor går vi ud over blot at levere sikkerhedsløsninger og analyserer samtidig jeres eksisterende processer. Vi rådgiver jer om brugeradfærd og hjælper med at etablere interne retningslinjer, der matcher jeres ønskede sikkerheds niveau.
Vi sætter altid jeres forretningsbehov først. Det betyder, at I kan have forskellige dele af jeres IT-infrastruktur placeret lokalt, i vores eget datacenter eller hos eksterne leverandører som Amazon, Google eller Azure.
Uanset hvordan jeres konstruktion ser ud, har vi kompetencerne til at integrere og binde det hele sammen. Vores ydelser omfatter omfattende rådgivning, implementering af løsninger, eventuel hosting samt efterfølgende drift og support. Og naturligvis er vores løsninger både skalerbare og fleksible for at imødekomme jeres behov.
Vi forstår, at IT-sikkerhed ikke blot handler om teknologi, men også om mennesker og processer. Derfor tager vi os tid til at forstå jeres virksomhed og identificere de unikke udfordringer, I står over for. Vores erfarne team af specialister vil arbejde tæt sammen med jer for at udvikle skræddersyede løsninger, der opfylder jeres behov og sikrer, at I er beskyttet mod de seneste trusler og angreb.

Vi er stolte af vores engagement i at levere førsteklasses kundeservice.
Vi er altid tilgængelige for at besvare spørgsmål, løse problemer og sikre, at jeres IT-sikkerhed er i de bedste hænder. Vores mål er at skabe et langsigtet partnerskab baseret på tillid og samarbejde, hvor vi kan være jeres pålidelige rådgiver og beskytter af jeres digitale aktiviteter.
Vi ser frem til at samarbejde med jer og bidrage til at styrke jeres IT-sikkerhed.

En IT-sikker løsning

Med en effektiv og kraftfuld private cloud-infrastruktur, hurtig dataforbindelse, maksimal sikkerhed på private og firma data, enkle og fleksible tilpasningsmuligheder og garanteret ydeevne er vi klar til at håndtere jeres IT behov.

Forbliv konkurrence dygdigtig let og smidig gennem skalerbare hybrid- og native cloud-løsninger.

Hvorfor outsource din IT-Sikkerhed?

Sikring mod øget cyberkriminalitet

Den digitale adfærd er den største sårbarhed for virksomheden

Mulighed for fleksible sikkerhedsløsning

Hvad tilbyder vi?

Hos USER IT er jeres behov altid i centrum. Derfor tager vi gerne en snak om hvilke løsninger der passer bedst til de specifikke udfordringer jeres virksomhed står over for.

Book et møde

Sikkerhedsscanninger

USER IT's sikkerhedsscanning service sørger for, at jeres virksomhed får optimal beskyttelse og forebyggelse af kendte sårbarheder. Gennem vores sårbarhedsscanningstjeneste, forhindrer vi angreb på jeres systemer, servere og webapplikationer ved proaktive og dynamiske scanninger.

Proaktiv overvågning

Med en proaktiv overvågningsservice ved USER IT sørger vi for, at rettelser på servere og systemer udføres før problemerne opstår, og herved reduceres nedbrud i driften. Vi giver et direkte overblik over IT-systemer og hardware, og sørger for at alle hændelser registreres og valideres 24/7.

Proaktiv opdatering

USER IT's proaktive opdateringsservice giver en direkte oversigt over hvilke styresystemer og applikationer, der skal opdateres for at opnå det optimale sikkerhedsniveau. Vi sikrer hermed minimering af ”nedetid” og maximerer sikkerheden af jeres software.

Book et møde

Book et møde med os og bliv klogere på jeres IT. Vi tilbyder en uforpligtende snak om, hvad der er den bedste løsning for jer og jeres virksomhed. Udfyld formularen, så finder vi sammen den bedste løsning for jer.

Tak for din henvendelse, vi kontakter dig snarest muligt..
Der gik noget galt. Husk du altid kan kontakte os på +45 8880 3000