Om USER IT

Hvem er USER IT?

USER IT er blandt de førende konsulenthuse indenfor IT-support, Infrastruktur, hosting og IT-sikkerhed. Hos os får du derfor altid
IT-løsninger, som er tilpasset jeres specifikke forretningsbehov.
Vi sørger for en løsning, hvor alt det komplicerede bliver mere enkelt.

Vi stræber efter at levere høj service med kundens behov i centrum.

Hvem siger, at IT ikke kan overraske positivt hver gang?

Vores historie

USER IT er grundlagt af Jan Sejer, der gennem sit job som System Engineer hos en større content management softwarevirksomhed har arbejdet tæt sammen med nogle af verdens største internationale aviser. Her var oppetid alfa-omega og dobbelte datacentre skulle sikre, at avisen udkom selvom der skete lokale katastrofer. Gennem sit arbejde oplevede han, at det var det tekniske setup og serverne, der var i fokus – og ikke de brugere, der skulle benytte softwaren.

Det var den erfaring, der i 2006 fik ham til at satse alt på opstarten af USER IT ApS. En virksomhed, der altid tager udgangspunkt i brugerens oplevelse af den service, serveren leverer – og ikke hvordan serveren oplever brugeren. Det er USER IT’s DNA, og det er den tankegang, alle nye medarbejdere stadig bliver oplært i den dag i dag.

Efter at have stået alene i spidsen for USER IT i flere år, kom Jan Sejer i 2013 til den konklusion, at han havde brug for en partner for at udvikle virksomheden videre. Jacob Just, der havde erfaring med ledelse og salg, købte sig ind i USER IT, og de to delte ansvaret imellem sig: Jacob Just skulle stå for salg, personale og udvikling af virksomheden, mens Jan Sejer koncentrerede sig om de tekniske løsninger.

Dette match har ført til en fortsat vækst, og i dag har USER IT mange flere ansatte og tilfredse kunder. Og vi hylder stadig det samme princip, som da virksomheden blev stiftet: Brugeren kommer først, IT kommer bagefter.