Hos User IT
Er du i trygge hænder

IT-supporten yder telefon support og remote support til kritiske hændelser både i og uden for normal arbejdstid, vi er tilgængelig hver time, hver dag.
IT-support er afgørende for dine forretningsmål og processer, når hvert minut med nedetid og afbrydelse tæller.

IT-SUPPORT

Dansk talende
IT-supportere

Tilgængelig
24/7/365

Proaktiv overvågning

Vi sidder klar til at assistere

En af kerneydelserne hos USER IT, er vores proaktive og dygtige IT kundesupport. Mange kan i den hektiske hverdag på arbejdspladsen opleve IT-problematikker, der hurtigt kan udvikle sig til at blive en tidskrævende og frustrerende proces. Ved at vælge en supportaftale hos USER IT får I mere frihed og kan fokusere på jeres kerneforretning. Vores dedikerede team af IT-specialister er til rådighed for jer, så I ikke behøver at bekymre jer om IT-udfordringer. Uanset om I står over for tekniske problemer, behov for fejlretning eller generel support, er vores medarbejdere klar til at hjælpe jer hurtigt og effektivt.

Vi tilpasser vores supportaftaler til jeres specifikke behov. Ved at bruge vores servicehjul til højre kan I se, hvilke services der er relevante for jeres virksomhed. Vi skræddersyr en aftale, der passer præcis til jer, så I kan få den rette support, når I har brug for det.

Remote Support

Servicedesk

SPOC

Bruger administration

Proaktiv overvågning

Image udrulning

Software opdateringer

Backup og restore

MDM

Servicedesk tilbyder IT førstehjælp på din arbejdsplads og IT-programmer.

USER  IT bliver jeres ”Single Point Of Contact” - Ét samlet sted til alle Jeres IT  henvendelser.

USER  IT hjælper med administration, opsætning og vedligeholdelse af bruger rettigheder og lokal sikkerhed på Jeres enheder.  

USER  IT holder øje med jeres IT-systemer, og sørger for proaktiv afhjælpning af fejl.

Et  set-up, hvor USER IT professionelt kan klargøre f.eks. bærbare PC’er,  mobiltelefoner og tablets til brug, så de blot skal udleveres til brugeren.

USER  IT sørger for automatiske installationer på jeres IT-udstyr og selvkørende  opdateringer af installeret software.

USER  IT hjælper Jer med automatisk backup og hjælp til at genskabe tabt data.

Mobile  device management er en central håndtering, der inkluderer installation,  beskyttelse og sletning ved tyveri, af alle jeres mobile enheder så som  computere, telefoner og tablets

IT-Support

Personlig IT-Support døgnet rundt

Hos USER IT tilbyder vi en enestående 24/7 ServiceDesk, der er dedikeret til at sikre, at du som kunde altid får den bedst mulige oplevelse. Vi forstår vigtigheden af en pålidelig og personlig support, der imødekommer dine individuelle behov.

Vores 24/7 ServiceDesk er skræddersyet til at imødekomme dine krav og sikre, at du får den nødvendige hjælp, uanset tidspunktet på døgnet. Når du ringer til os, bliver du mødt af vores dygtige medarbejdere, der er specialuddannede inden for IT-support. De er dedikerede til at besvare dine opkald og hjælpe dig med at løse eventuelle problemer eller udfordringer, du måtte stå over for.

Vi er stolte af vores integrerede tilgang, der sikrer, at din oplevelse er konsistent, uanset hvem du interagerer med i vores team under fejlsituationer. Vores medarbejdere arbejder tæt sammen med dit eget interne IT-team for at sikre, at alle brugere får den samme høje niveau af support og løsninger. Vores team består af erfarne IT-supportere, dygtige datateknikere og IT-teknologer, der er specialiserede inden for deres områder. De er dedikerede til at finde gode og holdbare løsninger på dine IT-udfordringer. Uanset om det drejer sig om tekniske spørgsmål, fejlretning eller generel support, er vores team klar til at hjælpe dig med at navigere i IT-landskabet og sikre en problemfri drift.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have pålidelig og effektiv support til rådighed, når du har brug for det. Derfor er vores 24/7 ServiceDesk designet til at give dig tryghed og sikkerhed i din IT-drift. Vi er her for at støtte dig, uanset tidspunktet på dagen, og sikre, at dine IT-systemer fungerer problemfrit.

Vi sætter brugeren i centrum

En af vores kerneværdier er, at vi altid har fokus på at vores kunder er i centrum. Vi lægger stor vægt på at højne kvaliteten for vores kunder, gennem god support, kvalitet og stærk IT-drift. Vi stræber dermed på altid at holde vores produktudvalg og services i top og opdateret. Det mener vi, er med til at give vores kunder den optimale kvalitets oplevelse.

Vi stræber efter at levere høj service med kundens behov i centrum.

Bliv ringet op

Vores dedikerede team er her for at hjælpe og besvare eventuelle spørgsmål du måtte have. Send dine oplysninger, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Tak for din henvendelse. Vi ringer dig op snarest muligt.
Der skete en fejl... Husk du altid kan ringe på +45 8880 3000