Samarbejdspartnere

VMware strømliner organisationers rejse mod at blive digitale virksomheder, der leverer bedre oplevelser til deres kunder og sætter medarbejderne i stand til at yde deres bedste. Vores software spænder over appmodernisering, cloud, netværk og sikkerhed og Digital Workspace.

Circular Computings mission er at ændre verdens syn på køb af IT. De ønsker gennem bæredygtig og etisk genproduktion at levere robuste og driftssikre Premium Enterprise Grade Laptops der ikke koster os vores klode.

Heimdal Security tilbyder simple, banebrydende cyber-sikkerhedsbeskyttelse, hvorigennem de stræber på at tilbyde den seneste teknologi indenfor cybersikkerhed i en brugervenlig, samlet løsning.

IBM Security tilbyder sikkerhed i alle lag af det hybride cloud miljø for at assistere med at accelerere innovation og forsvarligt opbygge, modernisere eller migrere kritiske arbejdsopgaver.

SentinelOne singularity platform er branchens første Data Lake som problemtløst fusionere data, tilgængelighed, kontrol, og integrationsplaner af EPP, EDR, IoT sikkerhed og CWPP til en centraliseret platform. Hermed får organisationer adgang til back-end data henover hele organisationen ved hjælp af en enkelt løsning.

Lenovo er en af verdens ledende personlig teknologivirksomheder, som producere innovative PC’er and mobile internet enheder.

Microsoft tillader digital transformation for nutidens teknologier heriblandt gennem opbygningen af den intelligente sky. Deres mission er at give magt til den enkelte person samt organisationer med målet om at udrette bedre og mere.

Sophos er global leder indenfor cybersikkerhed, og sikre organisationer mod de mest avanceret cybertrusler. Sophos tilbyder en bred portfølje af avanceret produkter og services til at sikre brugerne vha trussel intelligens, kunstig intelligens og machine learning fra SophosLab & SophosAI.

Check Point Software Technologies Ltd. er en ledende udbyder af IT-sikkerhedsløsninger til statslige og private organisationer. Deres løsninger sikre kunder mod 5.generations cyber-angreb og forhindre ransomware, malware og andre cyber-angreb.

Veeam er global leder indenfor data beskyttelse. UserIT er Silver Reseller Partner samt Silver service provider ved Veeam.

ALSO er en af de førende teknologi udbydere til ICT industrien, og er på nuværende tidspunkt tilstede i 24 europæiske lande, og 90 lande på verdensplan via PaaS partners. Med fokus på cirkulær økonomi tilbyder ALSO en bred skare af services fra fremskaffelse til istandsættelse.