Trusted Microsoft specialists
Microsoft 365

USER IT er på forkant med Microsofts cloudbaserede løsninger til virksomheder med de mest robuste, målrettede værktøjer til at drive jeres processer.

Microsoft 365

Jeres Microsoft partner

Med USER IT som jeres Microsoft partner kan I forvente:

Løsninger:
Vi kombinerer Microsoft løsninger med alle teknologier for at levere innovative løsninger.

Infrastruktur & Cloud:
Microsofts cloudplatformen integreres til jeres løsninger eller services fra USER IT.

Eksperter:
Vores dedikerede Microsoft specialister leverer proaktiv administration og arbejder sammen med tekniske eksperter for at levere en bred vifte af tjenester.

Partnerskab:
Vores stærke forhold til Microsoft sikrer, at vi har adgang til alle ressourcer og giver muligheden for effektiv eskalering af kritiske incidents.


Microsoft New Commerce
Microsoft NCE er blevet introduceret som en fleksibel licens model med gennemsigtige aftalevilkår, som giver kunder mere fleksibilitet.

USER IT hjælper med at gennemskue prisstrukturen og de varierende aftalevilkår. Vi hjælper jer med at forstå Microsoft New Commerce. Hvis I har spørgsmål, kan I altid kontakte USER IT.

MS Certified Expert

Vi er stolte over at kunne præsentere vores ekspertise som Microsoft Certified-eksperter. Som en af ​​de førende IT-virksomheder i branchen har vi opnået denne prestigefyldte certificering, der understreger vores dedikation til at levere højkvalitetsløsninger til vores kunder.
At være Microsoft Certified betyder, at vores team af specialister har gennemgået en omfattende og grundig træning inden for Microsoft-teknologier og -løsninger. Vi er dybt fortrolige med Microsofts produkter og har opnået en dybdegående forståelse af deres funktioner, muligheder og bedste praksis. Vores eksperter har demonstreret deres tekniske færdigheder og viden gennem strenge eksamener og praktiske opgaver, der er designet til at teste deres evne til at implementere, administrere og fejlfinde Microsoft-teknologier på højeste niveau.

For vores kunder betyder vores Microsoft-certificering, at de kan være sikre på, at de arbejder sammen med en pålidelig partner, der har de nødvendige færdigheder og ekspertise til at levere fremragende resultater. Vores certificering bekræfter vores evne til at rådgive og implementere skræddersyede løsninger, der opfylder vores kunders unikke behov og forretningsmæssige krav ved hjælp af Microsofts teknologi.

En IT-sikker løsning

Med en effektiv og kraftfuld private cloud-infrastruktur, hurtig dataforbindelse, maksimal sikkerhed på private og firma data, enkle og fleksible tilpasningsmuligheder og garanteret ydeevne er vi klar til at håndtere jeres IT behov.

Forbliv konkurrence dygdigtig let og smidig gennem skalerbare hybrid- og native cloud-løsninger.

Maksimer din investering med Microsoft-services af høj kvalitet

Optimering og rådgivning

End-to-End MS 365 Services

Dedikeret licenssupport

Hvad tilbyder vi?

Hos User IT er jeres behov altid i centrum. Derfor tager vi gerne en snak om hvilke løsninger, der passer bedst til de specifikke udfordringer jeres virksomhed står over for.

Book et møde

Modern workplace

Få en moderne arbejdsplads til jeres medarbejdere med Microsoft 365. Dette giver jer mulighed for at være kreative og arbejde sikkert sammen ved at inkludere Microsoft 365, Windows 10 Enterprise og Enterprise Mobility.

Azure

Microsoft udvikler løbende deres Azure cloudtjenester, der hjælper din organisation med at klare dine forretningsmæssige udfordringer. Det giver friheden til at bygge, administrere og implementere applikationer på en fleksibel platform.

Microsoft licenser

Få styr på omkostningerne fra dine Microsoft 365-abonnementerog sikre optimalt budget med vores optimeringstjenester. Drag fordel af din Microsoft partner og licensrådgivning ved at vælge os som din næste cloudløsningsudbyder.

Book et møde

Vil du høre mere om, hvordan USER IT kan hjælpe din virksomhed med Microsoft-services? Send dine oplysninger, så kontakter vi dig.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Tak for din henvendelse, vi kontakter dig snarest muligt..
Der gik noget galt. Husk du altid kan kontakte os på +45 8880 3000