Ny Operations Specialist hos USER IT

Med stor glæde præsenterer vi Sonny Bentzen som det seneste medlem af vores team. Sonny bringer en rig og alsidig baggrund inden for infrastruktur, drift og support, og vi er fulde af overbevisning om, at hans profil vil være en berigelse for vores team, samtidig med at han hæver vores standarder og kvalitet til nye niveauer.

Sonny har en imponerende track record inden for stabil drift og en dyb forståelse for kompleksiteten i infrastruktur. Hans dedikation til branchen og evne til at levere flotte resultater gennem årene giver os fuld tillid til, at han uden problemer vil blive en del af vores team og spille en nøglerolle i at forbedre vores allerede høje standarder og kvalitet.

Vores mission hos USER IT er at levere skræddersyede løsninger og støtte vores kunder i at optimere deres forretning gennem moderne IT-løsninger. Vi fortsætter med at arbejde hårdt for at sikre, at vores service og IT-løsninger er af højeste kvalitet.

Sonny, velkommen til holdet! Vi ser frem til et langt og succesfuldt samarbejde, hvor vi sammen skaber værdi for vores kunder og bidrager til deres succes med skræddersyede IT-løsninger.

Andre nyheder

Nyhed

USER IT får en ny Operations Manager

Læs nyheden

Nyhed

USER IT & Danish Cloud Community

Læs nyheden