USER IT & Danish Cloud Community

Vi er glade for at meddele, at vi har været stolte medlemmer af Danish Cloud Community (DCC) i lang tid nu. Dette er et vigtigt samarbejde for os, da det viser vores dedikation til at levere de bedste teknologiske løsninger og cementerer vores position som en førende IT-virksomhed.

Vores partnerskab med DCC har varet i lang tid, og det har været en berigende erfaring. Gennem årene har DCC hjulpet os med at forstå og implementere de seneste tendenser og bedste praksis inden for cloud-teknologi.

DCC er kendt for at fremme samarbejde og viden inden for cloud computing. Som aktive medlemmer har vi haft adgang til unikke træningsmuligheder, spændende begivenheder og en værdifuld netværksplatform, der har beriget vores ekspertise og hjulpet os med at tilbyde endnu bedre teknologiske løsninger til vores kunder.

Vores forpligtelse over for DCC's mål og værdier forbliver stærk. Vi vil fortsat engagere os i DCC's initiativer, dele vores erfaringer med branchens førende eksperter og bidrage til innovation inden for cloud-teknologi.

Vi er dybt taknemmelige over for vores kunder og samarbejdspartnere, hvis støtte og tillid har været den afgørende faktor i vores vækst og succes. Vi forpligter os fortsat til at levere førsteklasses IT-løsninger samt support og rådgivning, der sætter brugeren i centrum, og som opfylder vores kunders behov. Vi ser frem til at fortsætte vores teknologiske rejse sammen med DCC og jer alle som vores værdsatte partnere og kunder.

Andre nyheder

Nyhed

Ny Operations Specialist hos USER IT

Læs nyheden

Nyhed

USER IT får en ny Operations Manager

Læs nyheden