Velkommen til Michael Klemmensen

Vi er glade for at kunne meddele, at Michael Klemmensen er blevet en del af vores team her hos USER IT som ny medejer og salgsdirektør. Michael har en bred baggrundsviden inden for IT-branchen og har bla. tidligere været ejer af Uniqtracking, hvor han har opnået flotte resultater og erfaringer inden for GPS Tracking og flådestyringsmarkedet. Vi er glade for, at han har valgt at viderebringe sine mangeårige erfaringer indenfor salg af IT-løsninger til USER IT.

Vi er af den overbevisning, at med Michael på holdet som salgsdirektør kan vi fortsætte med at levere innovative og pålidelige IT-løsninger til vores kunder. Hans erfaring og kunnen vil være en stor gevinst for vores kunder og vores virksomhed, og vi er sikre på, at han vil bidrage til vores fortsatte vækst og succes.

Vi vil gerne takke Michael for at have valgt at slutte sig til holdet og ser frem til det kommende samarbejde. Sammen vil vi fortsætte med at levere professionel service og skabe værdi for vores kunder. Hvis du har brug for en pålidelig IT-partner, der kan levere innovative løsninger, er USER IT klar til at imødekomme dine behov.

Vores hovedformål er at skabe værdi og hjælpe vores kunder med at optimere deres forretning ved at udnytte moderne teknologi på bedst mulig måde. Vi vil fortsat fokusere på at levere den bedste service og de mest effektive IT-løsninger. Så hvis du eller nogen i dit netværk har brug for en pålidelig ekstern IT-afdeling, der kan hjælpe jer med at løfte jeres virksomheds IT og IT-sikkerhed, så tøv ikke med at kontakte os.

Sammen med det dygtige team hos USER IT og Michael står vi klar til at hjælpe jer, og vi kommer gerne forbi til en snak om, hvad netop jeres virksomhed har brug for. Endnu engang velkommen til Michael Klemmensen. Vi ser frem til at skabe værdi for vores kunder og bidrage til deres succes gennem innovative IT-løsninger.

Andre nyheder

Nyhed

Ny Operations Specialist hos USER IT

Læs nyheden

Nyhed

USER IT får en ny Operations Manager

Læs nyheden