Nyt Bronzepartnerskab med AGF

Hos USER IT fejrer vi vores nyeste partnerskab som bronzepartner i AGF's stigende partnerkreds med stor begejstring.

 

Hos USER IT forstår vi, at et succesfuld IT-samarbejde handler om at imødekomme brugernes behov, hvor IT-løsningen skal tilpasses virksomhedens ønsker. Med afdelinger i Aarhus og København tilbyder vi skræddersyede IT-løsninger, og vi er stolte af vores rolle som betroede rådgivere og samarbejdspartnere.

 

Nu tager vi det næste skridt og indgår et spændende partnerskab med AGF. Vores engagement i Aarhus er dybt, og vi ønsker at støtte et af byens store samlingspunkter. Vi tror på nære og langvarige partnerskaber med vores omgivelser og kunder.

 

Henrik Bech, vores CEO, udtrykker vores forventninger til dette nye samarbejde med AGF: "Vi har et stærkt udgangspunkt i Aarhus og vil gerne bakke op om etaf byens store samlingspunkter. Vores tilgang til vores omgivelser og voreskunder er det nære og langsigtede samarbejde. Det er derfor også naturligt foros nu at indgå i et længere samarbejde med AGF, hvor vi som virksomhed ser fremtil at få glæde af AGF’s platforme og stærke netværk, og vi glæder os til etforhåbentlig godt og frugtbart samarbejde med Byens Hold"

 

Dette partnerskab markerer begyndelsen på et spændende eventyr,og vi ser frem til at dele vores glæde over dette samarbejde med vores kunder,samarbejdspartnere og det fantastiske AGF-fællesskab i hjertet af Aarhus.

Andre nyheder

Nyhed

Ny Operations Specialist hos USER IT

Læs nyheden

Nyhed

USER IT får en ny Operations Manager

Læs nyheden