USER IT har fået ny medejer

USER IT har fået ny medejer – velkommen til Michael Klemmensen.

USER IT ApS er stiftet af Jan Sejer i 2006. Jan har en IT-teknisk baggrund, og har været idemand bag en lang række af selskabets produkter og services.

Siden 2013 har Jacob Just været medejer og CEO i selskabet, og Jan og Jacob har drevet USER IT sammen i 10 år.

I foråret 2023 ville Jacob og Jan i hver sin retning, og blev derfor enige om, at det var Jan som skulle fortsætte i USER IT. Jacob er derfor trådt ud, samtidig med at hans andele i selskabet blev overtaget af Jan.

For at styrke selskabet har Jan fået Michael Klemmensen med i selskabet, både som medejer og som salgsansvarlig. Michael tiltræder d. 1. juli som salgsdirektør.

Michael har stor erfaring med salg/service af IT-optimeringsløsninger, og har ligeledes også tidligere solgt IT-løsninger i samarbejde med USER IT.

Ud over styrkelsen på salgssiden er den øvrige ledelse i selskabet også blevet styrket: Henrik Bech, tidligere COO i USER IT, tiltræder som CEO i selskabet.

Henrik har omfattende teknisk indsigt, og samtidig stor erfaring med salg og udvikling af IT-løsninger. Med en baggrund som COO kender Henrik USER IT indgående.

I bestyrelsen tiltræder Stig von Hielmcrone som bestyrelsesformand, og udgør sammen med Jan og Michael bestyrelsen. Stig har en baggrund indenfor jura og ledelse med fokus på udvikling og drift af virksomheder og produkter.

Samlet står USER IT med en styrket ledelse og ejerkreds, og vi glæder os til fortsat at udvikle virksomheden og servicere vores kunder.

 

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om os, vores services og produkter, kan du kontakte os:

 

Henrik Bech: 40 40 70 35

Stig von Hielmcrone: 26 258 852

Michael Klemmensen: 93 93 65 90

Jan Sejer: 23 27 29 50.

Andre nyheder

Nyhed

Ny Operations Specialist hos USER IT

Læs nyheden

Nyhed

USER IT får en ny Operations Manager

Læs nyheden