USER IT udnævner Henrik Bech som ny CEO

Det var en enig bestyrelse som valgte at udnævne Henrik Bech, som den nye administrerende direktør (CEO) for USER IT.

Med denne nytiltrådte ledelsespersonlighed får USER IT en erfaren IT-serviceprofil, der allerede har indgående kendskab til organisationen.

Henrik Bech er ikke ukendt med USER IT. Han har siden 2020 fungeret som COO og bringer med sig en solid baggrund inden for elektronik og data samt en MBA i ledelsesværktøjer fra Business Institute i Aalborg. Før sin tid hos USER IT har Henrik i mange år arbejdet inden for IT-servicebranchen, herunder de seneste 10 år som selvstændig i virksomheden Careitec/Curvature, hvor han specialiserede sig i hardwareservice og IT-drift.

”Henrik besidder den perfekte kombination af egenskaber, som vi har søgt efter. Han har omfattende erfaring inden for IT-service, en velfungerende værktøjskasse og personlighedstræk, der harmonerer godt med USERITs DNA. Henrik er allerede velkendt i USER IT-organisationen og vores unikke brugerfokuserede tilgang. Han har indgående kendskab til USER IT på alle niveauer" udtaler formanden for bestyrelsen Stig von Hielmcrone sig.

Jeg er yderst taknemmelig for den tillid, som bestyrelsen har vist mig, og jeg påtager mig denne opgave med ydmyghed. De seneste tre år er USER IT vokset med 40 procent, hvilket har gjort os til en anerkendt spiller på markedet. Dette skyldes den enorme indsats fra alle USER-medarbejdere i vores to afdelinger, som er placeret i Danmarks to største byer. Vi har en forretningsmodel, jeg stærkt tror på. Vi skal fortsætte med a tudvide denne positive udvikling med fokus på brugeroplevelsen inden for IT, hvor vi vil levere endnu større værdi til både vores private og offentlige kunder” siger Henrik.

Andre nyheder

Nyhed

Ny Operations Specialist hos USER IT

Læs nyheden

Nyhed

USER IT får en ny Operations Manager

Læs nyheden